Postbus 44

2160 AA Lisse

Mail ons:

info@conam.nl

Bereikbaar:

maa-vrij: 9:00 tot 18:00

Duurzaam ondernemen betekent voor Conam ook milieuvriendelijk en -verantwoord werken. Al onze medewerkers zijn zorgvuldig gescreend en weten hoe zij veilig en met zorg voor mens en milieu moeten werken. Praktisch al onze schoonmaakmiddelen zijn biologisch afbreekbaar en het verpakkingsmateriaal is herbruikbaar en recyclebaar.

Arbo veiligheid
Veiligheid op de werkvloer is voor ons en voor u van groot belang. Al onze medewerkers zijn zich daar terdege van bewust. Glasbewassing bijvoorbeeld gebeurt, daar waar nodig, met goedgekeurde hoogwerkers of met het zogeheten tuckersysteem. Op deze manier verkleinen wij de kans op ongelukken terwijl het resultaat gelijk blijft, blinkend schoon.

In de praktijk
Zodra wij uw wensen en eisen in kaart hebben gebracht, ontvangt u onze offerte plus het zogeheten schoonmaakprogramma, in tweevoud. Na uw akkoord zendt u ons een getekend en gestempeld exemplaar retour. U ontvangt van ons een logboek. Hierin kunnen bijzonderheden en/of wensen kunnen genoteerd. Evenals de bezoeken van Conam directie en controleurs. Zodoende houden wij de kwaliteit van onze dienstverlening hoog en inzichtelijk.